donderdag 29 november 2012

Tobi is on the wall !!

Vorige week schreef ik over het pakje dat ik naar Tale in Denemarken mocht sturen.
Zij kocht twee grote kaarten (A5) via Etsy. Nu is het pakje aangekomen en heeft ze mij een hele mooie foto gestuurd van de twee kaarten in een lijstje bij haar in huis! YEY!

Het was al super leuk om het pakje te mogen versturen, maar om nu te zien dat de kaarten hun bestemming hebben bereikt en een mooi plaatsje hebben gekregen is nog veel leuker!


Kaarten zijn dus niet alleen om te versturen maar het is ook zeker zo leuk om ze in een lijstje te doen en aan de muur te hangen. En ja, ik hou ervan als Tobi 'on the wall' is. Dat heeft ook iets te maken met de reden waarom ik Tobi, Tobi heb genoemd. Ik heb het al wel eens vaker uitgelegd en er over geschreven, maar op dit blog nog niet.. (dacht ik).

Bij het bedenken van de naam Tobi dacht ik aan mijn oma die vroeger ooit Engelse les had en moest oefenen met een fictief hondje genaamd Tobi, de oefening was om steeds op te noemen waar Tobi was in het getekende plaatje. Ik kan me het plaatje waar Tobi in een schilderijtje op de muur te zien is het best herinneren, want ik hoor haar nog zeggen: ‘Where’s Tobi? – He is on the wall!’
Oftewel, Tobi is aan de muur! Dat is waar hij hoort, op een ere plaatsje. In gedachten of in het echt.


Thank you Tale for your picture!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten