maandag 26 november 2012

Tape houder MINI

De grote tape houder heeft nu eindelijk een kleine versie! Mini is al eens mee geweest naar de Swanmarket en staat ook al een tijdje bij Feito Com Amor in Breda... maar was nog niet officieel in mijn Etsy shop verkrijgbaar. Nu dus wel! Hoera :D.

Er kunnen ongeveer 10 tape rolletjes aan. En is natuurlijk ook weer voorzien van een scheurrandje.
Voor meer info kun je een kijkje nemen in mijn Etsy shop.


Mooi zo goed zo, ik vind m leuk! Heel stevig en gezellig op je bureau, ik hou van alle kleurtjes en patroontjes zo naast elkaar. Ik heb een grote.... en die is eigenlijk nog te klein. In theorie zou ik deze gevulde mini er nog naast kunnen zetten. Want nu zitten deze tapes (van de foto) alsnog in mijn laatje. Maar had eigenlijk met mezelf afgesproken dat ik geen nieuwe tapes meer kreeg als de grote vol was, en daar heb ik me dus NIET aan gehouden! Daar is deze gevulde mini het bewijs van. Vandaar dat ze maar in het laatje blijven en de mini van de foto straks naar een mooi nieuw baasje gestuurd kan worden :D.


Op de foto zijn ook bambi en uil te zien, gekocht op het Kerst Sfeerweekend van Something Old Something New. Eigenlijk bedoeld voor in de boom straks maar vind ze zo ook wel heel erg leuk op mijn bureau! Misschien dat ik ze gewoon gezellig hier laat staan :D.

Weer een hele creatieve week gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten