woensdag 24 april 2013

Studioh Mijn in Flow Magazine!

Hoera! Het is zo ver... de nieuwe Flow is uit! En ja hoor, ik sta erin! Een tijdje geleden werd ik door Flow gemaild of ze mijn Washi Tape Houders mochten gebruiken in het april nummer. Uhhh TUUUURLIJK, hartstikke leuk!


Het tekstje erbij is ook helemaal waar. Ik heb het bedacht om tape houders te gaan maken,
John zet ze in elkaar en ik verf ze vervolgens als nodig en verkoop ze in mijn Studioh Mijn Etsy shop. In eerste instantie bedacht ik ze voor mezelf omdat ik zoveel rolletjes had die altijd maar door elkaar lagen en dan moet je ook iedere keer weer naar het beginnetje zoeken. Met deze tape houder hoeft dat niet meer en het ziet er zo gezellig uit op mijn werktafel.  

Daarna kwam er meer vraag in onze omgeving van vriendinnen die dat ook wel leuk vonden!
Dus toen zijn we er langzaam aan meer gaan maken. Tot dat ik dacht dat de washi tape houders misschien ook wel interessant waren voor de verkoop op Etsy en zodoende heb ik er nu al best een aantal verzonden over de hele wereld!

Ze zijn dus ook in blauw, roze en wit en in een kleiner formaat v.a 20 euro. Op een grote tape houder kunnen ongeveer 20 rolletjes en op de kleine 10, met afscheur randje (meer info in de productomschrijving op Etsy).

Dus dames en heren 'Spoil Yourself!' en het is ook nog heel nuttig, ruimt op, handig in gebruik en ziet er heel gezellig uit!