maandag 2 april 2012

Uit de oude doos....

Oh Oh er is alsnog toch iets mis gegaan... ik had dit bericht al getypt vanmiddag... als voorganger van 'Uit de iets minder oude doos'... heb ik die net per ongeluk (vraag niet hoe) gewist! Oh nee! Dus nu komt het alsnog, dan maar in de verkeerde volgorde!

Dummy - adacemie 1e jaar - zou ik weer veel vaker moeten doen!
Draadjes zijn op een of andere manier altijd interessant

Hannah hangt haar gedachtes buiten ... indd van de ondertitel van dit Blog

Vreemde wezens

Mooie letter G - en dan niet deze - maar die van de foto

DIY calling cards

Wat een mooie kaartjes van Pugly Pixel! LOVE IT... and i'm jealous!
Mooie afsluiter voor vandaag, was een terugblik van wat ik jullie alvast wilde laten zien en een korte kennismaking. Vanaf morgen leven we weer bij de dag en kijken we een beetje vooruit!

DIY calling cards - Pugly Pixel

Uit de iets minder oude doos....

Eindexamen werk - academie 4e jaar - De Verbeelding

Voor mijn eindexamen heb wilde ik graag iets met 'herinneringen' doen. Hiervoor had ik een specifiek onderwerp nodig waar ik me op kon richtten.
Ik heb gekozen voor de fietsvakantie die ik gemaakt heb met mijn ouders en zusje, als 7 jarige in de periode van 27 juli t/m 9 augustus 1991. Deze reis was heel speciaal voor mij, altijd vrij om te gaan en staan waar we wilden, vroeg moe was op tijd een camping zoeken en ijsjes eten in plaats van benzine betalen. Maar het was ook fietsen in de regen en met harde tegen wind toch nog even dat laatste stukje doorzetten. Op luxe campings maar ook tussen de koeien bij de boer. Allemaal zeer speciaal omdat we uiteindelijk wel alles ZELF gefietst hadden! Dat leek toen allemaal ontzettend ver en veel, maar als ik er nu op terug kijk was het nooit meer dan 20 km per dag. Dan voel je je in eerste instantie toch een beetje bedrogen… maar juist dat verschil in beleving van toen en nu vond ik interessant.

Deze publicatie is een herbeleving van de fietsvakantie zoals ik het nu zie als 27 jarige in 2011. Ik ben niet alleen ouder maar ook (toen, bijna) afgestudeerd aan een kunstacademie waardoor ik nu een heel andere zienswijze heb op de dingen. Hier heb ik sporen in het landschap achtergelaten om te laten zien dat vooral dit soort plekken mijn herinneren aan de reis van 1991 en dus speciaal zijn voor mij. Dit waren de plekken waar we vaak kwamen en waar we vaak even pauze hadden. Want als je op fietsvakantie bent hoef je niet te wachten op een restaurantje om even uit te rusten, dat ging dan net zo goed aan de kant van de sloot (picknick), langs een landweggetje, of heerlijk op een grasveldje onder een boom.

Ik heb hier wat foto's geplaatst van deze publicatie








Etsy Showroom

Zaterdag was ik op de Etsy showroom dag! En wat was het leuk! Zoveel leuke mensen en prachtige producten gezien. Ik was er omdat my best friend Babette er was met haar stand van Broesj (je weet wel die met de hele leuke broches/broesjes!) En omdat ik ook zo graag een Etsy winkel wil, ging ik vast inspiratie en ideeen opdoen en moed verzamelen, om nu toch echt alles op alles te zetten om deze uitdaging aan te durven. En ik moet zeggen het is gelukt! Dus helemaal blij dat ik de Etsy sfeer geproefd heb en er even deel van uit mocht maken (vanachter de stand van Broesj was het net of ik er echt bij hoorde hihi). Dus... I'll keep on doing the good work!

De stand van Broesj - Etsy Showroom

I Love ...

I Love Books
I Love Tape
I Love inspiration material
I Love inspiration material 2
I Love my workspace and the chaos!
I Love my bunnies -Pablo & Eeyore

Even voorstellen

Misschien moet ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is dus Hanneke maar dat hadden jullie waarschijnlijk al begrepen. Ik ben afgestudeerd als Grafisch ontwerper aan de ArtEZ Academie in Arnhem. En nu dus vol plannen voor de oh zo leuke webshop! Tenminste dat denk en hoop ik dan... dat het leuk wordt. Ik woon en werk in Wijnandsrade, dat is helemaal in zuid limburg... 20 min van Maastricht. In Tilburg ben ik geboren en opgegroeid maar heb mijn vriend komt uit Limburg en zodoende ben ik nu ook hier. En er staat nog iets heel bijzonders te gebeuren, het is nu echt bijna zo ver.... 11 mei gaan we trouwen! Daar houdt ik jullie uiteraard ook van op de hoogte. Leuk want al het officiele geregel is gedaan, nu lekker aan de slag met versiering zoals pompoms en zelfgemaakte slingers enzo!

En daar istie dan! Mijn eerste blog!

Eindelijk is het zo ver, mijn blog is een feit. Heel fijn want nu kan ik van alles en nog wat met jullie delen. Zoals het wel en wee met de voorbereidingen van mijn webshop Studioh Mijn. Ik vind het spannend maar ook erg leuk. Ik heb al een aantal producten klaar en een bijzonder leuk karaktertje ontworpen! Dat karaktertje bestaat al enige tijd maar is nu eindelijk klaar voor productie!