maandag 16 april 2012

Bruidskapsel 3

Dat was weer een zeer geslaagde middag! Ben helemaal blij met mijn trouwkapsel en het was ook erg leuk, ik heb echt genoten. Langzaam omgetoverd in een echte bruid, helemaal mezelf maar toch op een heel bijzondere manier. Naturel make-up met mooie accenten en een zeer geslaagd kapsel! Ja ik ben gelukkig en het is toch maar afwachten of het kapsel van het plaatje mij ook zo mooi zal staan, gelukkig kon de kapster daar goed mee overweg en het is echt iets geworden wat goed bij mij past! Nu zou het natuurlijk heel leuk zijn geweest als ik hier een foto bij had geplaatst... zoo jammer dat dat niet kan (bruidegom leest mijn blogs natuurlijk ook). En ook zo zonde dat we mijn mooie kapsel weer helemaal normaal hebben gemaakt en de make-up weer bijna helemaal verwijderd zodat John thuis niks zou zien. Ik zag er zo mooi uit en dan hop alles weer weg.. jammer maar zo blijft het wel des te specialer voor de grote dag. Dat is natuurlijk ook leuk! Ik kan dus weer iets afstrepen op mijn lijstje want met het kapsel en de make-up komt het helemaal goed! Op naar het gesprek met de ambtenaar van de burgerlijke stand!

Bruidskapsel 2

Vandaag even geen pakje uitpakken want vandaag MAG ik naar de kapper!! Eindelijk (zie blog bruidskapsel http://studiohmijn.blogspot.com/2012_04_11_archive.html) is het dan de dag dat mijn bruidskapsel bedacht/geknipt/gestyled gaat worden. Blij, omdat het leuk is om te bedenken hoe het straks op mijn trouwdag moet zijn, prinsessen gevoel. Maar ook blij omdat er dan straks eindelijk weer een model zit in mijn haren! Dat heb ik toch wel ff gemist zeg! Hihi maarja wie mooi wil zijn... moet pijn lijden ja. Dus dat heb ik dan ook gedaan. Kort haar kun je laten groeien en lang haar kun je afknippen en niet andersom dus was dit de manier van werken. Dan maar een tijdje met modelloos haar, ja voor je bruiloft moet je wat overhebben! Maar dat is dan ook meer dan de moeite waard! Ik verheug me er enorm op en probeer ook een beetje rekening te houden met evt tegenslagen zodat het hoe dan ook een mooie dag wordt... en ja.. ook als het regent. Ook als mijn beste vriendin onverhoopt ziek wordt en ook als de asperge soep over mijn jurk valt (geen tomatensoep dat weet de kok al.. dat was de enige voorwaarden voor het diner(tje) .. geen rode soep en geen rode sauzen!). Dus eigenlijk kan die dag nu al niet meer stuk!
Ik ben heel benieuwd wat ik er met vriendin (tevens ook ceremoniemeester) en de kapper van maak. Het zal hoe dan ook gezellig worden, ik hou wel van dat gefreubel aan mijn haren en dat je ziet dat het ook echt mooi wordt. Heb van de hele aardige mevrouw van de trouwjurken winkel mooie haaraccessoires mogen lenen (betalen als ik ze gebruik natuurlijk) om te proberen vandaag. Want het is toch zo moeilijk om van te voren het hele plaatje bij elkaar te zien. Je hebt stiekem al zoveel dingen op zo'n dag. Haren gestyled met een accessoire erin (bloem, speldjes, tiara, sluier), boeket, sieraden, prachtige jurk... en ik wil natuurlijk niet op een kerstboom gaan lijken dus alles moet goed op elkaar afgestemd zijn. Dus dadelijk foto's mee van de jurk en voorbeelden van de door mij gevonden bruidskapsels en natuurlijk de accessoires! Moet goed komen!