dinsdag 30 oktober 2012

Stempel Workshop

Zondag 28 oktober kon ik dan eindelijk mijn cadeaubon inleveren die ik kreeg op onze trouwdag
(11 mei 2012) van Babette. Zo leuk en origineel, het was een bon om deel te nemen aan een van de stempel workshops van Lisa Manuels in Rotterdam.

Voor het eerst mijn 'nieuwe' naam zo groot op papier - de meest originele cadeaubon die ik ooit gehad heb

Dus we zijn vanuit onze basis voor dit weekend in de trein gestapt en richting Rotterdam vertrokken.
(We hebben in Tilburg bij mijn ouders gelogeerd, midden tussen HelloEtsy Eindhoven en Stempel workshop Rotterdam in.) Dan begint zo'n dag al een beetje als het schoolreisje van twee meisjes op weg naar iets leuks.

Eenmaal aangekomen bij Garage C werden we opgevangen door Lisa Manuels van Elle Aime Workshops en vervolgens heeft Tarah van Kitty Darkness design de workshop begeleid. Dankzij wat goede tips en trucs zijn mijn stempels toch nog herkenbaar gebleven toen ik ze afdrukte. Nu heb ik ook niet de meest moeilijke designs gekozen, leek me beter om maar met iets makkelijks te beginnen zodat er in ieder geval iets zou lukken. De theepot wilde ik wel echt graag in de collectie om lieve vrienden en familie uit te kunnen nodigen voor een kopje thee dus ik ben heel blij dat die gelukt is. Weliswaar met een mooi 'handmade' randje maar dat hoort er ook een beetje bij dus dat heb ik zo gelaten.
Lisa was een super gastvrouw, lekkere thee uit super schattige kopjes en een etagere vol pepernoten, chocolade en koekjes. Hmmm! Op het einde van de middag kon ik het natuurlijk ook niet laten om nog even het winkeltje van Lisa, Elle Aime, in te duiken en kwam weer buiten met een echte Lisa kaart, een button en een hele handige boekenlegger. Hoera de dag was helemaal geslaagd!
Gezelligheid, goede tips en 3 gelukte stempels, heerlijke thee en lekkers gehad en 3 cadeautjes voor mezelf om mee naar huis te nemen.. wat wil je nog meer?!
Dus weer met een goed gevoel richting huis, dit keer mijn logeeradres voorbij en weer helemaal richting zuid limburg. Wat een weekend en wat heb ik genoten van alles! Moe maar voldaan thuis op de bank geploft met nog een laatste restje, 'boer zoekt vrouw' zondag.

Lisa en Tarah ontzettend bedankt voor deze leuke dag!