woensdag 19 september 2012

Roze Container Droom

Ik kwam laatst toch zoiets leuks tegen......
Het ging over een groot leegstaand terrein waar ze allemaal grote gekleurde containers hadden geplaatst om daar vervolgens allemaal kleine winkeltjes, atelier'tjes of restaurantjes in te beginnen.
Ik was natuurlijk meteen verliefd op die roze container met het mini winkeltje erin. 
Het zou toch geweldig zijn om ergens in de buurt zo'n terrein te hebben, zo gezellig met z'n allen op een terrein met allemaal een eigen container en eigen shop of restaurantje. Dan kon je toch zo makkelijk overal even kletsen en even binnenkijken. 
 Of als ik nu een hele grote en lange oprit zou hebben, dan ging ik de hele dag in mijn roze container zitten. Lekker verder werken aan alle leuke dingen en producten en ondertussen mensen helpen die iets komen kopen of even gezellig een kopje thee komen drinken, want dat heb ik natuurlijk ook dan. 
En dan was het extra fijn als mijn overbuurvrouw een mini cafe'tje, lunchroom, restaurantje zou beginnen in een andere container. Geweldig, daar kon ik dan eens langsgaan om een lekker broodje 
te eten en na te denken over van alles en nog wat. 

Tja maar ik heb deze leuke containers gevonden op het blog 'Weekday Carnival' van 'Riikka Kantinkoski' uit Finland. Echt een mooi blog en een leuke shop, ga maar eens kijken! 
Dus helaas voorlopig geen roze container voor mij.. jammer. Maar mocht er in de toekomst een terrein vrij komen, hier ergens helemaal in het zuiden van het land... Maastricht ofzo. 
Dan ben ik de eerste die zich aanmeldt!