woensdag 25 juli 2012

Vers van de pers

Wat is het toch fijn als iets vers van de pers is! Want sinds een week heb ik een nieuwe werkplek.
Oh oh oh het is zoo fijn om een goede werkplek te hebben, in de woonkamer in een aparte hoek met een muur waar ik hele leuke dingen kan ophangen (plakken dankzij de washi tape!) waar mijn printer en alle spullen dichtbij zijn (al was iedere keer op en neer naar boven om een printje uit de printer te halen wel een soort van gratis fitness..). Heerlijk. Een hoek voor mij en Studioh Mijn en dan blijft de rest van ons huis ook helemaal opgeruimd. Is mijn man ook blij :D. (Moet ik nog wel aan wennen hoor, dat mijn lieve vriendje nu ineens mijn man is... :D Is het zelfde maar klinkt anders).
Want luckypackages maken is heel leuk.. maar oh oh al die kleine papiertjes en frutseltjes en knipsels... die verspreiden zich razend snel. Dus de eetkamertafel is nu weer alleen om aan te eten en aan te zitten met vrienden en familie of om leuke dingen aan te doen als ik vrij heb! Maar niet meer om aan te werken. Lijkt me eigenlijk ook niet meer dan logisch, want in je hoofd (daar ergens.. tussen je oren) maak het uit of iets echt bedoeld is om aan te werken of dat het eigenlijk een plek is waar je je vrije tijd besteedt. Dat gaat dus blijkbaar niet zo goed samen. Dus ik ben blij en ik denk dat dat ook een goede vooruit gang is voor Studioh Mijn! Hier worden nieuwe ideeen en nieuwe producten geboren!

Nieuwe werkplek - ik ben oh zo blij!
Fijne wandje - inspiratie en mooi dingetjes -

Maar ik ben minstens net zo blij met mijn Tobi kaarten. Hoera!
Droom is verwezenlijkt, het is gelukt, ze zijn officieel geprint en gesneden en gerild en gevouwen
en door mijn moeder en mij allemaal netjes voorzien van envelop en in een mooi transparant zakje gedaan, tape'je erop en netjes in dozen weer opgeslagen. KLAAR VOOR DE VERKOOP!

Dit is pas echt 'vers van de pers'!
Mini 'Repro' - enveloppen met kaarten samenvoegen en inpakken maar!
En ook heb ik een voorraad luckypackages klaar! Nr 001 t/m 050 zijn helemaal af! Allemaal uniek, van ieder nummer wordt er maar 1 gemaakt en ze zijn allemaal anders. Steeds een andere combinatie van lucky wishes, buttons en dan allemaal eigen lucky number. Een klein vrolijk cadeautje wat je zomaar kan geven of in combinatie met een kaart, het mini pakketje past makkelijk in een envelop erbij! Gewoon even wat extra aandacht en door jou met zorg uitgekozen. Uniek cadeautje en in de wetenschap dat nooit meer iemand hetzelfde pakketje krijgt. Alleen voor jou! Of alleen door jou!

Even tussendoor... want het proces was niet altijd makkelijk.
(Ik kom net uit de tuin, want oh zo'n heerlijk weer, dus even mijn bammetje in de tuin gegeten en even gelezen in Flow Magazine. Goede combinatie. Maar daar las ik de column van Roos Ouwehand 'Gat in de heg' en oh oh wat voelde ik me aangesproken. Dat er tussen droom en werkelijk nog zoveel in de weg zit.
Dat het begint met een groot plan en dat dat plan zo belangrijk is dat je bang bent dat het niet zal gaan lukken of dat het niet zo goed zal worden als je gehoopt had. Maar dat je er toch aan gaat beginnen, je werkt en je werkt tot dat de twijfel toeslaat.. Moet het wel zo? Gaat het wel goed? 
.. En dan komen alle goedbedoelde adviezen.... en dan ga je nog meer twijfelen...  
(kort samengevat uit Roos Ouwehand 'Gat in de heg' - Flow Magazine) 

Maar uiteindelijk heb ik alle twijfels aan de kant kunnen zetten en heb ik doorgezet! Gelukkig maar want er zijn ook zoveel lieve mensen geweest die me enorm gesteund en aangemoedigd hebben om deze kaartjes echt in productie te brengen.

Dus dit is het resultaat. Mijn Etsy winkel is in de maak. :D Leuk om te doen maar heel veel werk. Dus ik hoop dat ik jullie spoedig kan melden dan er weer iets 'vers van de pers is' en dat het dan gaat over mijn Etsy shop! Dan komt er uiteraard ook een mooie button die linkt naar mijn Studioh Mijn Paperworks on Etsy. Ja volgende mijlpaal, stap voor stap komt het allemaal goed.

Als je nu vast wat wil bestellen dan kan dat ook. Mail mij gerust even hvanbussel@gmail.com met je vraag of je bestelling. Dan stuur ik je een overzicht van alle producten (PDF). 

Ik heb nu de volgende dingen leverbaar (hieronder vast een paar foto's)
-Tobi Confetti (Felicitatie kaarten in een set van 6 stuks of per stuk)
-Tobi Spirograph  (Blanco kaarten in een set van 4 stuks of per stuk)
-Tobi Bebi (Geboorte felicitatie kaarten 1x jongen 1x meisje, per stuk)
-Luckypackages Nr 001 t/m 050
(zie foto's hieronder)

Tobi Confetti:
Tobi Confetti - Felicitatie kaarten met kleurde envelop -
Tobi Spirograph:
Tobi Spirograph - blanco kaarten met envelop -
Luckypackage:

Dit voelt een beetje als een in haal slag, was ook nodig. Hard gewerkt en het duurt gewoon altijd even voor er daadwerkelijk ook resultaat komt. Geduld is een schone zaak en niet opgeven een kunst.. :D

Nu heb ik dus een aantal 'pakjes' (zie vorige blogs pakje 1t/m7) gerealiseerd. De andere pakjes staan op de planning en zijn zeker nog niet vergeten! .. stap voor stap... remember.. :D