maandag 12 november 2012

Studioh Mijn bij Something Old Something New

Ken je dat gevoel.... het gevoel van uuuren kunnen blijven rondhangen in een winkel omdat je gewoon weg echt niet kan kiezen... dat er teveel leuke spulletjes zijn. Dat je eigenlijk kwam om voor een vriendin iets voor haar verjaardag te kopen maar dat je eigenlijk alles zelf wil houden. Dat je dan vervolgens gaat twijfelen, en er dan misschien ook een voor jezelf koopt... maar dat dat eigenlijk niet de bedoeling was toen je binnenkwam... maarja dat het toch eigenlijk weekend is en je zelf best wel iets verdient hebt! ....  Ken je dat? Dat had ik dus altijd bij Something Old Something New!
Het winkeltje wat zo lekker dichtbij was en altijd gezellig omdat eigenaresse Kirsten ook wel in was voor een praatje en goede tips!Dus daarom ben ik extra trots dat ik daar nu speciaal voor dit weekend mijn kaarten mag verkopen.
Er is een kaartenmolen gevuld met de wenskaarten, postkaarten (die ook heel leuk staan in een lijstje), en natuurlijk ook kerstkaarten van Studioh Mijn!

Kerst en Nieuwjaarskaarten van mijn eigen Studioh Mijn

Something Old Something New heeft van allerlei producten, voor ieder wat wils! Van brocante tot de eigen ontwerp sieraden, sjaals, stoffen, lint, stempels, houten kerstbomen, al het hippe haakwerk enzovoorts....Fijn dat oude tijden weer mogen herleven en dat alles weer even live te bewonderen is in het voormalige winkelpand.

De Super leuke Kerst Bomen van Something Old Something New

Gehaakte mini kerstboompjes voor in de grote boom van Something Old Something New

Handgemaakt Rendier hoofd van Something Old Something New

Handgemaakte Vriendsschapsarmbandjes van Something Old Something New

Om het extra gezellig te maken is er ook voor een hapje en drankje gezorgd en is het alleen al de moeite waard om een lekkere HomeMade wafel te komen proeven!  

Dat gevoel van uuuren rond neuzen in de winkel is ook na dit Sfeerweekend niet geheel voorbij.
Voor alle pechvogels die of te ver weg wonen of iets anders leuks te doen hebben dit weekend, heeft Something Old Someting New ook een hele leuke webwinkel. HOERA! Dus kan iedereen er toch een beetje bij zijn.

Kerst Sfeerweekend van Something Old Something New
Op 17 en 18 November van 11.00 tot 17.00 uur. 
Opfergeltstraat 15, (in het voormalig winkelpand).