donderdag 14 november 2013

Studioh Mijn in de Winter WinkelHet Ka-ching Collectief organiseert: 'De Winter Winkel' in het pand van Het Grote Avontuur in Amsterdam. Studioh Mijn doet ook mee!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persbericht

Winter Winkel: Etsy verkopers gaan 10 dagen live!

Het Ka-ching Collectief opent, in samenwerking met Etsy, op 22 november in Amsterdam een pop-up winkel met handgemaakte en vintage cadeaus die normaal alleen online te koop zijn. Rondom de feestdagen is het een uitdaging om originele cadeaus te vinden. Dankzij de Winter Winkel is dit geen enkel probleem meer.

Winter Winkel in Toonzaal Het Grote Avontuur
In de pop-up shop in het pand van Het Grote Avontuur aan de Haarlemmerstraat worden producten verkocht van twintig ontwerpers en verzamelaars die een webwinkel hebben op Etsy. Men is steeds meer op zoek naar unieke en persoonlijke cadeaus. Handgemaakte en vintage cadeaus winnen hierdoor aan populariteit. De Winter Winkel biedt precies dit: producten van hoge kwaliteit, gemaakt of verzameld door Nederlandse zelfstandigen.

Etsy is een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte en vintage artikelen. Op dit platform heeft iedereen de mogelijkheid een online winkel te openen en zelfgemaakte, zelf ontworpen of vintage items te verkopen.

Ka-ching Collectief: Meer Ka-ching!
Het Ka-ching Collectief is een samenwerkingsverband tussen ondernemende Etsy verkopers. Naast de Winter Winkel organiseren zij diverse activiteiten rondom online aanwezig zijn. Als gezamenlijk doel hebben zij uiteindelijk meer verkopen, oftewel: Ka-ching! Niet meer alleen achter de computer zitten, maar krachten bundelen en samen ondernemen. Zo organiseerden zij al eerder een Internationale Craft Party en een Productfotodag. Kijk voor meer informatie op http://kachingcollectief.wordpress.com/ of klik hier!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Studioh Mijn verkoopt in de Winter Winkel: 


Deze Tape dispensers zijn een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf! Met deze tape dispenser op je tafel is het extra gezellig om al je pakjes in te gaan pakken!


De Granny babyslofjes zijn leuk om cadeau te doen of om de voetjes van je eigen kleintje warm te houden in de komende koude winter periode! (En ondertussen zijn er nog meer kleurtjes bijgekomen, dus kom kijken in de winkel!)

En er zijn nog een boel andere deelnemers:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Dus kom gezellig kijken!