vrijdag 22 februari 2013

KOPshop enzo .....

Het is alweer een beetje stil geweest op dit blog, facebook en twitter...  Ook al had ik mezelf een nieuwe start gegeven met nieuwe inspiratie, het mocht nog even niet zo zijn. Jammer maar nu heb ik eindelijk wel het gevoel dat ik er nu echt klaar voor ben, om het langzaam weer op te gaan pakken.
Ondertussen is er wel weer het een en ander veranderd, leuke ontwikkelingen zoals:

Zo gaat de KOPshop in Breda, van stichting KOP nu ook een aantal van de kaarten (5 postkaarten met de 'spreuken' en 2 felicitatie kaarten van Studioh Mijn verkopen. Leuk leuk natuurlijk, ze hebben net een mooi plaatsje gekregen in de winkel.


Verder heb ik contact gehad met een heel leuk tijdschrift! Ga nog even niet verklappen hoe wie en wat maar daar ga ik zeker nog over bloggen als het zover is!

En er komt binnenkort nog iets leuks aan voor Snailmailers! Maar dat is ook nog even een klein geheimpje... wordt vervolgd ;). 

Dus weer aan de slag met het uitvoeren van een aantal nieuwe producten (zitten nu nog in mijn hoofd) en om weer regelmatig te bloggen. Eerst ging dat altijd zo vanzelf, maar moet nu de flow weer een beetje terug vinden. Ik doe mijn best en heb goede moed om het deze keer wel door te zetten!

Dus jullie horen snel weer van mij en voor nu een fijn weekend allemaal!