donderdag 22 november 2012

Kleine broertje en Grote zus

Ik heb zin in een verandering.. ik voel dat er iets aan zit te komen waar ik me volledig in vast kan bijten. Het heeft iets te maken met een nieuwe website!
Ooit ben ik begonnen als Studioh Lijn, grafisch studio voor bedrijven en particulieren. Studioh Lijn was een heel goed idee, maar niet echt een goede tijd en toen ik Studioh Mijn bedacht, omdat ik heel graag mijn eigen ding wilde blijven doen, vond ik dat stiekem zo leuk dat kleine zusje nu grote zusje is. Zodoende werd Studioh Lijn het slapende kleine broertje. Ja slapend en niet dood.... Dat is fijn want dan leeft het nog, maar was het alleen een tijdje op non actief. En nu vind ik het toch jammer dat kleine broertje helemaal niks meer doet en ik het gewoon wakker kan maken.

In zijn slaap bedacht kleine broertje deze leuke verhuiskaart. Helemaal op maat gemaakt voor een vriendin die ging samen wonen. Ze wilde iets met vogeltjes in een nestje en dan met een kenmerk van haar en een van haar vriend, dat werd een pump en een brandweerhelm ;). Ik heb hier met veel plezier aan gewerkt en heeft me aan het denken gezet om het slapende broertje nu voor altijd weer bij bewust zijn te brengen!Vandaar het plan om alles opnieuw te organiseren. Ik ben nu druk bezig met het bedenken van een opzet voor een website waar alle drie mijn passies goed tot zijn recht kunnen komen, namelijk: Studio, Shop en Blog. Allemaal netjes bij elkaar in dezelfde Studioh Mijn stijl.

Wat me verder nog wel heel blij maakt vandaag is dat ik dit leuke pakje mocht verzenden naar Denemarken! Ze kocht twee Tobi Ansichtkaarten op A5 formaat. Nieuw in de shop en een succes!

Het blijft leuk als iemand contact met je op neemt uit een ander land. Nu is dat misschien voor vele van jullie al de normaalste zaak van de wereld maar voor mij is het nog bijzonder. En dat is fijn, eigenlijk hoop ik dat het nooit normaal wordt, dan kan ik er van blijven genieten! Want oh wat is het fijn om pakjes in te pakken, en heb ik al meters tape geplakt. Een kleiner stukje tape zou ook volstaan, maarja een groter stuk is leuker en dan plak ik vrolijk verder. Mooi papiertje en vrolijke tapes doen veel. Ben er dan soms ook wel even mee bezig, omdat ik het zo leuk vind om te doen. Dat ik denk.. ja nu is het wel klaar ... anders kom je nooit verder met je TO DO list!
Maar goed, daarom is het ook zo fijn om verschillende dingen te mogen doen, en ontwerpen, en shop beheren en mooie pakketjes maken. En als ik daar dan ook nog over mag schrijven ben ik een blij mens! .... Juist. En dan nu snel naar het postkantoor om nog een paar Europa Postzegels te kopen, want ja het is natuurlijk wel heel belangrijk dat het goed aankomt!
 

5 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje en leuk pakketje :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een eer om in een blog van jou voor te komen! Weer een gezellige blog! De kaarten zijn bij iedereen héél goed in de smaak gevallen. Een stukje gezelligheid op de deurmat vindt iedereen leuk toch? Zeker in deze digitale wereld! Veel liefs Miguel & Marlous

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey dat is goed om te horen :D. Leuk, ben blij dat ze goed ontvangen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!
  Ik blijf het ook super bijzonder vinden, dat iemand in een "ver buitenland" iets koopt van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Papierdier, Thanks! Ja blijft leuk he en dat kunnen we ook maar beter zo houden ;)

  BeantwoordenVerwijderen