woensdag 27 november 2013

De Winter Winkel ... up and running!

Het gaat goed met de Winter Winkel van het Ka-ching Collectief. De openingsborrel was geslaagd en de winkel wordt goed bezocht! 

Ik kon helaas zelf niet komen kijken ... jammer omdat ik dan niet kon zien hoe mijn eigen spulletjes in de winkel staan maar ook jammer omdat ik alle mooie producten van de anderen niet heb kunnen bewonderen! Maar gelukkig was Babette van het Ka-Ching collectief zo lief om foto's voor mij te maken. Deze wil ik graag met jullie delen... en voor diegene van jullie die wel nog in de gelegenheid zijn misschien een goede reden om langs te gaan!

Wat ziet het er allemaal leuk uit. Dames jullie hebben echt goed werk geleverd! Complimenten!
De Tape dispensers van Studioh Mijn in een echte winkel!
Wat staan de slofjes er zo mooi bij in dit bijzondere meubelstuk!
Deze kleurrijke babyslofjes ook in de shop!
Postkaarten van Studioh Mijn
Postkaarten van Studioh Mijn


Ook de kaarten van Studioh Mijn zijn te koop in de Winter Winkel, te vinden in de kaartenrekken!

Er komen straks ook nieuwe kleuren slofjes in de Etsy winkel van Studioh Mijn, ze zijn dan dus voor iedereen online te bestellen. En ook de tape dispensers en zijn daar te vinden uiteraard!

De winkel is nog open t/m zondag 1 december en op 30 november mogen kleine en grote mensen hun schoen komen zetten! Leuk toch!


1 opmerking:

  1. Wat tof!
    Toch bijzonder om zo je eigen dingen in de winkel te zien liggen... ookal is het nu dan nog op de foto ;) Gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen