vrijdag 5 oktober 2012

Leuke vooruitzichten

Thuis werken is leuk, een webwinkel hebben is super maar het lijkt me nog leuker om af en toe ook echt midden tussen de klanten te staan, een beetje zoals in een echte 'stenen' winkel.
Daarom is Studioh Mijn in oktober een paar keer live te bezoeken! YEY dat lijkt me heeel gezellig.

Als eerste is Studioh Mijn te gast op 11 oktober bij de open (inloop) middag van Leuke Lintjes in Brunssum, Vera heeft mij uitgenodigd en dat leek mij een geweldig plan. Een eigen hoekje voor al mijn spulletjes. Ben super benieuwd hoe het zal gaan, maar het wordt samen met Vera en alle bezoekers vast en zeker een gezellige dag!


Dan gaan we vrolijk door en is het op 21 oktober SwanMarket in Rotterdam! Hier deelt Studioh Mijn een kraam met Babette van Broesj. Wij hebben er heel veel zin in! Nieuwe producten zijn volop in de maak en extra leuk om al het nieuws van Studioh Mijn aan jullie te presenteren op deze markt. Dus heb je tijd en zin, kom even een kijkje nemen bij ons, dat vinden wij heeel gezellig!


Daarna is het eind oktober tijd voor Hello Etsy en de Workshop stempels maken van Elle Aime / Lisa Manuels. Daar heb ik ook super veel zin in!


In november is het dan zo ver dat ik bij het geweldig leuke winkeltje 'Feito Com Amor' (gemaakt met liefde) in Breda, mijn eigen Letterbak in mag richten. Heb er veel zin in om dit vak helemaal Studioh Mijn te maken en zelf alles een mooi plaatsje te geven. Als het zover is laat ik het jullie natuurlijk meteen weten en zal ik vast wat mooie foto's plaatsen. Ik kan niet wachten tot het zover is!

Maar nu eerst zorgen dat alle nieuwe producten binnen zijn, dus vanmiddag naar de drukker om nieuwe kaarten (ook vier soorten kerst/nieuwjaars kaarten) en notebooks op te halen. YEY altijd zo leuk om een doos met eigen ontwerpen te krijgen. De stickers zijn onderweg en de labels zitten nog in mijn computer... en over de tape dispensers is genoeg gezegd denk ik. Die gaan hartstikke goed!
Dus die gaan ook mee naar al deze evenementen.

Alvast een fijn weekend allemaal!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten