woensdag 12 september 2012

'Ik wil gekleurde tape!'

Tape, ik heb er al meerdere malen over geschreven, maar het blijft interessant. Zo zijn John en ik (manlief) vorige week bezig geweest met het bedenken en realiseren van een leuk en handzaam model voor een Tape Dispenser. En hoera het is gelukt! In eerste instantie voor mezelf, is toch zo leuk om al je tapes aan de rol van de dispenser te rijgen en ze allemaal naast elkaar op je bureau te zetten. Niet in een kastje allemaal op, onder, boven elkaar, maar gewoon netjes naast elkaar.
Nu was my friend Broesj vorige week jarig en mocht ik afgelopen zaterdag naar haar feestje, dus leek me dat ook een leuk kado voor haar! Zie hier het resultaat!
Ik heb de dispenser nu versierd met tape en leuke vogel stempels! Volgende keer misschien met een leuk kleurtje verven, of mooi aflakken. Het kan allemaal.

Binnenkort is dit product ook te vinden in de Etsy shop van Studioh Mijn!
Nog even wachten en dan kan je hem bestellen.





Ik las laatst een van mijn oude dummies nog eens terug. In mijn academie tijd, schreef,tekende of plakte ik iedere dag iets in mijn dummie. Daar had ik de gewoonte om ook iedere dag een wens te doen onder het kopje IK WIL: En daar stond, op dinsdag 31 oktober 2006: 'Ik wil gekleurde tape'. Die was er toen nog niet, wel was ik heel creatief met schilders tape, magic tape en duct tape.
En hoera onbewust is er dus een wens in vervulling gegaan! YEY! (En zo te zien ging er op deze pagina ook een wens in vervulling, 'eindelijk een Ipod!)


Dus leuk om te zien hoe de tijd veranderd en er nog steeds wensen in vervulling gaan!
I will keep on doing the good work! En binnenkort dus meer nieuws over de Tape Dispensers als ze te koop zijn in mijn Etsy shop!