dinsdag 10 april 2012

(Brei) Patronen

Nieuw materiaal! Leuk voor zakjes en enveloppen.... experiment voor de collectie van Studioh Mijn ... test test!

Bloemen patroon


Vogel patroon

Happy Easter voor 14 personen!

Ja een beetje mosterd na de 'paas brunch', maar als internet het niet meer doet dan loop je al snel achter. Dus heb ik nog wat in te halen. Pasen dus, gezellige brunch voor 14 personen. Gezellig in de keuken van mijn ouders, waar we twee tafels aan elkaar hebben gemaakt met een handig tussen stuk. Stoelen uit de kamer erbij en iedereen kan zitten. Het is dan even werk om alles klaar te zetten, leuke bakjes voor de pate en de roomboter, schaaltjes voor de paaseitjes en mandjes voor de broodjes! Ragout, eiersalade, smoothies enz. En dan eigenlijk net te weinig van het zelfde servies, maar dat mocht de pret niet drukken want als je het handig indeelt valt dat nauwelijks op! Dus uiteindelijk alles helemaal geslaagd!

Paas tafel
Een geel tafelkleed met witte stippen doet wonderen.. dan is het meteen pasen!

Vrolijk paasstuk

OH OH OH - Internet FAIL

Ja het is toch wat als internet je in de steek laat. Dat is mij dus afgelopen weekend gebeurd en het is net alsof je op reis bent zonder mobiel. Je denkt dat je het best kunt missen, maar ondertussen loopt alles spaak. Toch wel echt vervelend als je net je leuke paastafel niet op je blog kunt zetten. Die belangrijke mail niet kunt versturen en niet kunt twitteren! Damn veel dingen bij elkaar die dan ineens allemaal niet meer gaan. Van die dingen die je vaak gewoon ff tussendoor doet, maar o wee als dat dan ook maar even niet meer gaat! En het is zo vermoeiend, want waar ligt het aan. Aan het signaal of staat mijn appeltje ineens per ongeluk ergens op 'offline' werken?? Staat er een instelling verkeerd of wat is er aan de hand?! Kabeltjes in en uit de router en de modem, iedere keer opnieuw opstartten en dan nog niks of zo verschrikkelijk langzaam dat je er ook niks aan hebt. En ja, wat ik normaal doe als ik iets niet weet of iets niet werkt is hulp zoeken op google.. want google weet alles!.. leuk ja als internet het niet doet! Hoe moet ik dan weten waar mijn 'offline' werken knop zit? En hoe moet ik dan weten hoe ik dit weer op moet lossen?! Ernstig, maar internet is overal voor nodig en zwaar onmisbaar..... echt waar?!
Hmm misschien moet ik daar nog maar eens over denken. Gelukkig doet het internet het nu eindelijk wel! Dus daar maak ik even dankbaar gebruik van en post ik snel dit bericht!
Dan ga ik nu snel aan de slag met weer mooie leuke Studioh Mijn dingen... daarover zien jullie straks meer!